BSX Glockenspiel G11 (Rote Klangplatten)

  • BSX Glockenspiel G11 (Rote Klangplatten)
Продажба
Продажба:   Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 41.00
Квантитет:
Glockenspiel - Basix G11

Diatonic Glockenspiel / range c''-f'''/ closed body of pine / With wooden mallets
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на услуга за превод. 

Својства

- Red tone bars - Diatonic Glockenspiel - range c''-f'''- With bag and mallet holder - with wooden mallets - Closed cabinet made of pine - sound of German steel

- Тежина: 0.640kg
- Висина: 135mm
- Ширина: 365mm
- Длабочина: 70mm
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само пикап 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Ор: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...блиски
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Испорака против фактура
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. ПретходнаMusiX цена, 2. Препорачана цена за список