Dunlop DBS1504 (Medium Light)

  • Dunlop DBS1504 (Medium Light)
Продажба
Продажба:   Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 29.00
UVP: CHF 36.00
Квантитет:
.045 .065 .080 .100

Every set of Dunlop Strings come packaged utilizing three levels of moisture protection and sealed in a VCI Fresh Technology (Vapor Corrosion Inhibitor) bag to guarantee that your strings arrive as fresh as the day they were made.
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“

Опис

Bass players demand consistency, durability and versatility from their strings. Dunlop delivers. Dunlop Bass Strings offer traditionalists, slappers, and pickwielding rockers cutting midrange, wide bottom end and a growl that will cut through any band. Carefully selected core-to-wrap ratios yield low tension strings with an extremely long life, and minimal break-in time. Each set is exceptionally well balanced string-to-string, and provides an amazing amount of dynamic range. Dunlop Bass Strings are available in warm and rich sounding nickel-plated steel and punchy and bright stainless steel in all popular and custom gauges.
Поврзани производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?

Ве молиме најавете се или внесете ја вашата е-пошта и притиснете "Поднеси"

Ви благодарам!
MusiX chat