Elixir NanoWeb 12-Set Plated Plain Steel (light / .010-.046)

  • Elixir NanoWeb 12-Set Plated Plain Steel (light / .010-.046)
CHF 42.80
Квантитет:
Nickelwound strings for electric guitar with ultra-thin Nanoweb coating and Anti-Rust steel strings.

010, 013, 017, 026, 036, 046 010, 013, 009, 012, 018, 026
This picture can show a similar model.
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

The patented coating technology protects the elixir to keep the strings from corrosion, allowing the strings to clean, clear tone 3-5 times longer than traditional strings, but the feeling is like traditional strings!

Информации за серии

Elixir® Strings are available in two different 'flavors'. Both feature the same patented protection and deliver the same extended life, but differ in tone and feel.


What's the difference between NANOWEB® and POLYWEB® coatings?

The difference between our coating 'flavors' is found in the tone and feel of the strings. NANOWEB® coated strings sound and feel like uncoated strings - they are bright and lively, and the coating is so micro thin that you can barely tell it's there.

POLYWEB® coated strings have a balanced tone and smooth response - they sound like strings that have been 'played in'. In addition, POLYWEB® coated strings feel comfortably smooth and help reduce finger squeak.


Elixir® Strings with ultra thin NANOWEB® coating...

-Have the bright tone and punch of non-coated strings
-Feel like traditional strings

Поставете производ

Овој производ е дел од следниве сетови:

Поврзани производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Испорака против фактура
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?

Ве молиме најавете се или внесете ја вашата е-пошта и притиснете "Поднеси"

Ви благодарам!
MusiX chat