Elixir NanoWeb El.Bass Single String 5th - L Scale Custom Shop - Light B (.130)

  • Elixir NanoWeb El.Bass Single String 5th - L Scale Custom Shop - Light B (.130)
-38% 2
Продажба:  -38% 2 Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 13.00
UVP: CHF 21.00
Квантитет:
5th Light B, Long Scale

.130 L
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“

Опис

The patented coating technology protects ELIXIR keep the strings from corrosion, allowing the strings to clean, clear tone 3-5 times longer than traditional strings, but the feeling is like traditional strings!

Поставете производ

Овој производ е дел од следниве сетови:

Поврзани производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список