Evans Genera G1 Clear 15 TT15G1

 • Evans Genera G1 Clear 15 TT15G1
 • Evans Genera G1 Clear 15 TT15G1
Продажба
 • Evans Genera G1 Clear 15 TT15G1
 • Evans Genera G1 Clear 15 TT15G1
Продажба:   Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 24.00
Квантитет:
The single-ply industry standard
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на услуга за превод. 

Својства

Instrument: Drum Set-Tom/Snare Finish: Clear Attack: Moderate Tone: Medium Warm Sustain: Open Feel: Medium Soft Durability: Moderate

Информации за серии

Tom:
The single-ply industry standard...G1s blend warmth, sustain, and articulation. The high-performance 10mil film ensures that the G1 is both durable and expressive.

Bassdrum:
A starting point in traditional bass drum sounds. The G1 is a 10mil single-ply head that provides bright attack, warm sustain, and a broad tuning range.
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само пикап 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Ор: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...блиски
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
 • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
 • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
 • 3-годишна гаранција * во CH *
 • Личен совет
 • 25.000 производи на залиха
 • Испорака против фактура
 • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. ПретходнаMusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?

Ве молиме најавете се или внесете ја вашата е-пошта и притиснете "Поднеси"

Ви благодарам!
MusiX chat