GT Groove Tube 6C4

Demo
  • GT Groove Tube 6C4
Продажба
Продажба:   Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 27.00 | UVP: CHF 33.00
Квантитет:
GT-6C4
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

A common 9 pin rectifier for smaller amps like the Silverstone guitar / amp case combos of the 50's
Пријавете неточни податоци за овој производ
Thank you! We will look into your message as soon as possible
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список