Hohner Auto Valve Harp (E-Dur)

  • Hohner Auto Valve Harp (E-Dur)
-36% 2
Продажба:  -36% 2 Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 55.00
UVP: CHF 85.50
Квантитет:
Diatonic Harmonicas Richter

Ventilated Knittlinger-octave tuning with 20 Kanzellen.
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Another rarity are harmonicas in the so-called Knittlinger-octave tuning with 20 Kanzellen. Today, there are world exist only two models that are produced according to this design principle. In particular, the melody will play like the Viennese model, with twice the number of bridges, preferred. Through its valving Auto Valve Harp gains significantly in volume, but the notes can not be bent.

Својства

Reeds: 40 Reed Plate: Brass, 0.9 mm Comb: Wood Length in cm: about 11.7
Поврзани производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Испорака против фактура
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список