Можете да ги додадете и следниве додатоци во количката

Hohner DG Allegro DG
Продажба

Hohner DG Allegro DG

  • Hohner DG Allegro DG
Продажба
Продажба:   Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 12.00
UVP: CHF 15.00
Квантитет:
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на услуга за превод. 
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само пикап 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Ор: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...блиски
MusiX AG
Maulbeerstr. 8
3011 Bern BE
bern@musix.ch
Тел: +41 31 382 04 86
Ту-Ор: 12h-18:30
Са: 09h-16h

Повеќе информации ...блиски
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Испорака против фактура
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. ПретходнаMusiX цена, 2. Препорачана цена за список