Hohner Pro Harp MS (Bb-Dur)

  • Hohner Pro Harp MS (Bb-Dur)
CHF 42.00 | UVP: CHF 53.00
Квантитет:
Diatonic Harmonicas Richter
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Richter model with plastic body. Very good intonation. Black anodized lid. Powerful in sound. Brass reeds. Available in all major keys.

Својства

Reeds: 20 Reed Plate: Brass, 0.9 mm Comb: Plastic Length in cm: 10
Пријавете неточни податоци за овој производ
Thank you! We will look into your message as soon as possible
Поврзани производи
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список