Hohner Special 20 (E/Country)

  • Hohner Special 20 (E/Country)
CHF 68.80
Квантитет:
Diatonic Harmonicas Richter
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

The plastic comb sunken reeds for comfortable playing. Typical Country-/Folk-Mundharmonika with black plastic comb and bolted brass reeds. Available in all major keys and in a special "country" atmosphere.

Својства

Reeds: 20 brass reed plate: 0.9 mm plastic comb length about 10 cm
Пријавете неточни податоци за овој производ
Thank you! We will look into your message as soon as possible
Поврзани производи
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat