K&M 19690 (36mm)

  • K&M 19690 (36mm)
CHF 78.00
Квантитет:
Equipment rack for 36mm - Tripods "black"
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на услуга за превод. 

Опис

Practical storage of steel. Attaches to K & M speaker stands with extension tube 36 mm.

Својства

File Size 160 x 200 mm. Weight 1.0 kg
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Испорака против фактура
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. ПретходнаMusiX цена, 2. Препорачана цена за список