Kamballa 129611

  • Kamballa 129611
CHF 173.50
На пример:

Квантитет:
Djembe

Height 55 cm - Ø 10 "
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

- African design - Turned mahogany body - hand carved decorations - Selected goat skins - Professional string tension

- Тежина: 5.500kg
- Висина: 320mm
- Ширина: 560mm
- Длабочина: 320mm
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?

Ве молиме најавете се или внесете ја вашата е-пошта и притиснете "Поднеси"

Ви благодарам!
MusiX chat