Можете да ги додадете и следниве додатоци во количката

Pro-Mark TX2BW

  • Pro-Mark TX2BW
CHF 16.00
Квантитет:
Excellent heavier general purpose stick for rock, heavy pop and country or just practicing on your pad. Available in Pro-Grip finish (TXPG2BW)
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

Length: 16 "Diameter: 0630"

Информации за серии

Hickory is an extremely resilient hardwood and offers excellent shock absorption margins, which helps the stick resist breaking.

Pro-Mark, the world's most popular hickory drumsticks, are available in 71 wood tip models and 24 nylon tip models, and can be found in virtually every music store or drum shop on the planet!

Поставете производ

Овој производ е дел од следниве сетови:

Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список