Додадено во кошничката

Pro-Mark TX3ALW Keith Harris Signature (Hickory, Woodtip)

  • Pro-Mark TX3ALW Keith Harris Signature (Hickory, Woodtip)
Продажба
Продажба:   Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 14.00 | UVP: CHF 17.00
Квантитет:
5A diameter, a little longer and more beefy with a rounded bead. Versatile for all styles of music.
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

Length: 16 1 / 8 "Diameter: 0.551"

Информации за серии

Hickory is an extremely resilient hardwood and offers excellent shock absorption margins, which helps the stick resist breaking.

Pro-Mark, the world's most popular hickory drumsticks, are available in 71 wood tip models and 24 nylon tip models, and can be found in virtually every music store or drum shop on the planet!
Пријавете неточни податоци за овој производ
Thank you! We will look into your message as soon as possible
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список