Schlagwerk JST 202/2

  • Schlagwerk JST 202/2
-37% 2
Продажба:  -37% 2 Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 24.00
UVP: CHF 38.00
Квантитет:
The "little" Jingle Sticks

pair, 2 x 2 small clamps, length 38.5 cm
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Звучни примероци (1)

MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список