Додадено во кошничката

Schlagwerk RT BEN Bendir

 • Schlagwerk RT BEN Bendir
 • Schlagwerk RT BEN Bendir
 • Schlagwerk RT BEN Bendir
 • Schlagwerk RT BEN Bendir
CHF 192.00 | UVP: CHF 228.90
На пример:

Квантитет:
The Bendix is a very popular frame drum in the Oriental music.

The construction of the frame is similar to the Def, a finger hole in the pocket and let the inside of the drum skin on strings attached to the difference.
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

Diameter 40cm / 16 "goatskin

- Тежина: 1.100kg
- Висина: 400mm
- Ширина: 90mm
- Длабочина: 90mm

Звучни примероци (1)

Пријавете неточни податоци за овој производ
Thank you! We will look into your message as soon as possible
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
 • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
 • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
 • 3-годишна гаранција Швајцарија
 • Личен совет
 • 25.000 производи на залиха
 • Плаќање по Испорака
 • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список