Можете да ги додадете и следниве додатоци во количката

Schlagwerk RTC 4GS Schul Set

  • Schlagwerk RTC 4GS Schul Set
CHF 363.00
UVP: CHF 400.40
На пример:

Квантитет:
Drum Circle School 4-Set

including 4 pcs. Timpani mallets, Ø 35 cm, 2 x 40 cm, 45 cm goat, crossed belts
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“

Опис

Basic sets of the popular Circle Drums - the drums are in tune with each other, creating an allaround package for a small group. Several basic packages can be evenly distributed as a class set.

The Circle Drum is an easy to play frame drum with a natural skin and a warm, full-bodied sound. The extremely light design is particularly well suited to drum circles or sustained one-handed playing! The multi-layered beechwood frame is covered with robust, stretched goatskin. The belt bracket ensures easy and secure handling.

Својства

- Тежина: 2.600kg
- Висина: 450mm
- Ширина: 450mm
- Длабочина: 60mm

Делови

Овој производ е составен од следниве делови:

Schlagwerk RTC 44 / Circle Drum Кружни тапани
<h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
CHF 114.40
CHF 99.00
1 парче(ња)
Schlagwerk RTC 39 Кружни тапани
-27% 2
<span><h3>Достапност</h3><span><span class="green stock-text">1 парче <b> на залиха </b></span></span><span><br/><br/><span><b>Giebenach BL:</b> 1</span></span></span>
CHF 108.30
CHF 79.00
2 парче(ња)
Schlagwerk RTC 34 Кружни тапани
<h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
CHF 113.00
1 парче(ња)
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?

Ве молиме најавете се или внесете ја вашата е-пошта и притиснете "Поднеси"

Ви благодарам!
MusiX chat