Schlagwerk Twin Udu / U20T (deep)

  • Schlagwerk Twin Udu / U20T (deep)
CHF 119.00
UVP: CHF 142.40
Квантитет:
Ø 25 cm H 28 cm, with floor base
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Developed by our design of the Twin udus makes it possible to determine the pitch. This results in a harmonically tuned Set of 2. The sound is distinctly earthy, with short, powerful bass tone and a full, slightly Bodysound.

Својства

- Тежина: 3.500kg
- Висина: 320mm
- Ширина: 320mm
- Длабочина: 380mm

Звучни примероци (1)

Поставете производ

Овој производ е дел од следниве сетови:

MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список