Selmer Tenor Sax Mouthpiece S80 D

  • Selmer Tenor Sax Mouthpiece S80 D
CHF 174.00
UVP: CHF 185.00
На пример:

Квантитет:
Tip opening in mm: 2.00 Length in mm: 24.00
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Individual game behavior and ideas of sound require a wide selection of mouthpieces, especially if the slightest change to cause significant audible differences.

Својства

- Concept for all instruments - Easy response - Chamber trapezoidal Uniform
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?

Ве молиме најавете се или внесете ја вашата е-пошта и притиснете "Поднеси"

Ви благодарам!
MusiX chat