Додадено во кошничката

Ulsa (Ebenholzbirne)

  • Ulsa (Ebenholzbirne)
CHF 117.50
Квантитет:
Black burnished. 52 cm long
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

10mm diameter metal pipe

- Тежина: 0.240kg
Додатоци и сродни производи
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список