Можете да ги додадете и следниве додатоци во количката

electro-harmonix Germanium OD Germanium Overdrive

  • electro-harmonix Germanium OD Germanium Overdrive
CHF 91.50
UVP: CHF 112.60
Квантитет:
Classic 60's Germanium transistor overdrive pedal

Not quite as broken as the fuzz pedals that time, but no sweet "Tubescreamerei. With Volume, Bias and Volts can be set many interesting sound nuances.
Производот не е квалификуван за „30-ден-враќање“
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Classic 60's Germanium transistor overdrive pedal with controls for Gain, Bias and Volts. Here you can get the total funky sounds of yesteryear. True bypass switching.

Документи (2)

Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77
Мо: Само превземање 10h-12h + 13:30-17:30
Ту-Фр: 10h-12h + 13:30-18h
Са: 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција * во CH *
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Испорака против фактура
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список